Bezig met laden...

Muurflenzen

RVS muurflenzen voor het monteren van RVS buis tegen de muur. Maak hieronder een keuze uit onze roestvast stalen vaste en verstelbare muurflenzen. Bekijk vooral eens de blinde muurflens: dit is een echte bestseller door zijn strakke uitstraling. Ideaal voor het monteren van een balustrade, gordijnroedes en doorvalbeveiligingen.

19 producten

Filters
per pagina

Blinde muurflenzen voor blinde montage van gordijnroedes en doorvalbeveiligingen

RVS muurflens voor blinde montage tegen vlakke delen: blind betekent dat er na montage geen schroeven zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een stijlvolle en strakke bevestiging van buizen tegen muren en op vloeren. 

De blinde muurflens wordt veel gebruikt voor het monteren van gordijnroedes en doorvalbeveiligingen. Ook is deze erg geschikt voor tussenmontage en voor een strakke aansluiting van een balustrade of hekwerk tegen vaste muren, balken of kokers.

Vaste en verstelbare RVS muurflenzen

RVS vaste muurflenzen met een ronde of ovale vorm worden het meest gekozen vanwege hun veelzijdigheid. Daarnaast zijn deze leverbaar in veel gangbare maten. 

Je kunt ook kiezen voor RVS knieën en bochten die vastgelast en teruggeslepen zijn op een muurflens. Deze handige onderdelen zijn geschikt voor vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het monteren van beugels, grepen, hekwerken en balustrades.

Heb je liever wat meer flexibiliteit? Ga dan voor verstelbare RVS muurflenzen die traploos verstelbaar en in de gewenste stand te fixeren zijn. Dit is een onmisbaar onderdeel bij het monteren van schuine leuningen, balustrades en hekwerken.