Bezig met laden...
Vanaf € 59,29 Prijs per stuk
Artikelnummer
800.11001.000.33
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Rond luchtrooster goud, vervaardigd van staal met een goudkleurige coating. Het ventilatierooster is voorzien van praktisch insectengaas in het zwart, wat een mooi geheel vormt. Aan de achterzijde van het rooster zit een aansluitbus voor aansluiting op een ronde afvoerbus. Het luchtrooster is geschikt voor toevoer en afvoer van lucht in combinatie met natuurlijke ventilatie en dus ongeschikt voor mechanische ventilatie, afzuigkappen en wasdrogers. Dit ventilatierooster wordt geleverd exclusief schroeven.

Goud luchtrooster met gaas - Toepassing

Geschikt voor natuurlijke ventilatie Niet geschikt voor mechanische ventilatie Niet geschikt voor WTW installaties Niet geschikt voor afzuigkappen Niet geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

Goud rond ventilatierooster met insectengaas - Technische informatie

Type: Luchtrooster
Model: Rond
Toepassing: Afvoeren en toevoeren van lucht
Max. werktemperatuur: 180°C
Materiaal: Gegalvaniseerd staal
Oppervlak kap: Voorzien van goudkleurige coating
Montage: Schroef- en klemverbinding
Extra's: Exclusief bevestigingsmaterialen

Montage

Montage van het gouden rooster

Het ronde gouden luchtrooster wordt eenvoudig en snel gemonteerd op de muur of aan het plafond. Schuif het montageframe van de zwarte kap en plaats de aansluitbus van het montageframe in de afvoerbuis. Het montageframe is voorzien van schroefgaten, gebruik deze om het rooster met schroeven op de muur te monteren. Plaats vervolgens de kap terug op het montageframe. Zorg dat het rooster netjes aansluit tegen de gevel of muur.

Onderhoud

Onderhoud van het ventilatierooster goud

Voor het goed functioneren van dit rooster is het van belang om het afvoerkanaal en het rooster elk jaar te inspecteren en schoon te maken. We raden aan het rooster periodiek schoon te maken met zachte, vochtige doek.

Downloads

Informatieblad - Producten met een coating