Bezig met laden...
Vanaf € 48,29 Prijs per stuk
Artikelnummer
304.11001.000.12
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Rond RVS luchtrooster, vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. Het ventilatierooster is voorzien van zwart insectengaas, wat niet alleen praktisch is, maar ook een mooi contrast vormt met het RVS. Aan de achterzijde zit een aansluitbus voor aansluiting op een ronde afvoerbus. Het rooster is geschikt voor toevoer en afvoer van lucht in combinatie met natuurlijke ventilatie en dus ongeschikt voor mechanische ventilatie, afzuigkappen en wasdrogers. Dit ventilatierooster wordt geleverd exclusief schroeven.

RVS luchtrooster met zwart gaas - Toepassing

Geschikt voor natuurlijke ventilatie Niet geschikt voor mechanische ventilatie Niet geschikt voor WTW installaties Niet geschikt voor afzuigkappen Niet geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

RVS rond ventilatierooster met zwart insectengaas - Technische informatie

Type: Luchtrooster
Model: Rond
Toepassing: Afvoeren en toevoeren van lucht
Max. werktemperatuur: 180°C
Materiaal montageframe: Gegalvaniseerd staal
Materiaal kap: RVS304
Oppervlak kap: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Schroef- en klemverbinding
Extra's: Exclusief bevestigingsmaterialen

Montage

Montage van het RVS rooster

Het ronde luchtrooster wordt eenvoudig en snel gemonteerd op de muur of aan het plafond. Schuif het montageframe van de RVS kap en plaats de aansluitbus van het montageframe in de afvoerbuis. Het montageframe is voorzien van schroefgaten, gebruik deze om het rooster met schroeven op de muur te monteren. Plaats vervolgens de kap terug op het montageframe. Zorg dat het rooster netjes aansluit tegen de gevel of muur. 

Onderhoud

Onderhoud van het RVS rooster

Voor het goed functioneren van dit rooster is het van belang om het afvoerkanaal en het rooster elk jaar te inspecteren en schoon te maken. We raden aan het rooster periodiek schoon te maken met een lauw sopje. Met RVS cleaner geef je het rooster weer een mooie glans.