Bezig met laden...
Vanaf € 7,01 Prijs per verpakking
Artikelnummer
WS9082
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS stokschroeven of stokeinden in diverse lengtes, vervaardigd van RVS304 (A2). Een stokschroef is een schroef met aan één zijde houtdraad en aan de andere zijde metrische schroefdraad. De houtdraadzijde kan in hout geschroefd worden, maar bijvoorbeeld ook in een muurplug. Stokschroeven worden gebruikt voor het ophangen van bijvoorbeeld kapstokken, trapleuningen of deurgrepen. Het stokeind is gemakkelijk te monteren met behulp van een stokeinddop.

Tip:
Heb je geen stokeinddop voor het monteren bij de hand? Het indraaien van een stokschroef is ook mogelijk met behulp van twee moeren. Draai beide moeren op de schroefdraad van de stokschroef en draai deze tegen elkaar vast met behulp van twee steeksleutels. Door de buitenste moer aan te draaien, draai je de stokschroef in de plug. Daarna kun je de moeren weer losdraaien.

Waarvoor kun je een stokeind gebruiken?

RVS stokschroeven worden gebruikt voor het ophangen van bijvoorbeeld RVS kapstokken, RVS trapleuningen, RVS deurgrepen, RVS gordijnroedes en schilderijtjes.

RVS schroeven en bouten koop je voordelig bij RVS Land

Bij RVS Land vind je wat je zoekt op het gebied van RVS bevestigingsmaterialen. Van RVS bouten en schroeven en tot RVS draadstangen: ontdek nu ons uitgebreide assortiment. Lees ook eens ons blog over veel gestelde vragen over RVS schroeven en bouten.

RVS stokschroef, WS9082 - Technische informatie

Type: Stokschroef
Model: WS9082
Toepassing: Montage van o.a. trapleuningen en deurgrepen
Draadsoort: Standaard, metrische grove draad
Oppervlak: Onbehandeld
Montage: M.b.v. een stokeinddop