Bezig met laden...

Trapleuning houder

Trapleuning houders zijn onmisbaar bij het zelf samenstellen van trapleuningen of het opknappen van een bestaande leuning. Een trapleuninghouder van RVS Land geeft karakter aan jouw trapleuning, of het nou gaat om een RVS, zwarte of houten leuning. Bekijk nu ons grote assortiment leuninghouders.

Producten 73-107 van 107

  1. OP=OP
    Korting 10%
    Leuningdrager 42,4 mm, Glasmontage, RVS, Hoogglans
    Voorraad: 4
    Special Price € 23,17 Prijs per stuk Regular Price € 25,75 Prijs per stuk
    Voorraad: 4
    Special Price € 23,17 Prijs per stuk Regular Price € 25,75 Prijs per stuk
Filters
Pagina
per pagina

Eenvoudige montage van trapleuning houder

Onze trapleuninghouders zijn gemakkelijk en snel te monteren op jouw trapleuning. Alle benodigde onderdelen voor het monteren van de steunen staan als relevant artikel bij het product vermeld. De dragers worden tegen de wand gemonteerd met stokschroeven of spaanplaatschroeven. Voor montage tegen de leuning heb je doorgaans bolkopschroefjes of houtschroefjes nodig.

Leuninghouders in diverse stijlen

Leuningdragers hebben een bepalende factor voor de uitstraling van je trappenhuis. De keuze voor trapleuning dragers is dus belangrijker dan je misschien denkt. Je kunt trapleuningbeugels vinden in verschillende materialen, stijlen en afmetingen, zodat je altijd een trapleuningsteun vindt dat bij je trap en woonstijl past. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, of een traditionele look wilt creëren, met een trapleuninghouder maak je jouw trap een stuk stijlvoller. En door de juiste trapleuning steun te kiezen, versterk je je interieur. Bekijk alle leuningdragers in o.a. RVS, staal, messing en nikkel. In het grote assortiment van RVS Land vind je altijd de trapleuning steunen die bij jouw smaak passen.

Trapleuning beugels kopen

Leuningdragers zijn belangrijke accessoires voor veiligheid op de trap. Leuningdragers zorgen voor steun en houvast van de leuning, waardoor je zonder zorgen naar boven en beneden kunt lopen. Met een trapleuning houder verhoog je niet alleen je eigen veiligheid, maar ook die van anderen die je trap gebruiken. 

Trapleuning houders voor (houten) leuning

Om jouw trappenhuis een opfrisbeurt te geven hoef je heus geen hele nieuwe trapleuning te laten maken. Je kunt heel gemakkelijk jouw oude leuning een nieuwe look geven door er nieuwe trapleuning steunen onder te plaatsen. Je zult versteld staan van het verschil dat dit maakt! Kies bijvoorbeeld voor een moderne mat geborstelde RVS trapleuningbeugel of voor een industriële mat zwarte trapleuninghouder. Lees ook eens ons blog over het opknappen van een trapleuning met nieuwe trapleuninghouders voor inspiratie en tips.

Met kleine aanpassingen een nieuwe look in de hal

Simpelweg het vervangen van de houders van je trapleuning geeft je trappenhuis direct een nieuwe look. Met onderstaande tips geef je je gehele hal (ook met een klein budget) in een handomdraai een flinke upgrade:

  • Vervang je oude garderobe door een stijlvolle nieuwe garderobestang of kapstok;
  • Monteer nieuw deurbeslag op de deur van de hal naar de woonkamer;
  • Decoreer je muur in je hal met een leuk behang;
  • Kleed je entree aan met bijpassende interieur accessoires zoals een mooie spiegel of stijlvolle verlichting.

Hoeveel trapleuninghouders heb je nodig?

Hoeveel leuningdragers per meter? Over het algemeen houden wij 2 leuningdragers aan voor een leuning met een lengte tot 2 meter. Vervolgens houd je maximaal 1,5 meter aan tussen de leuninghouders. Bij een trapleuning tussen 3 en 4 meter ga je bijvoorbeeld voor 4 trapleuninghouders.

Twijfel je hoeveel leuningdragers je moet gebruiken? Als de trapleuning wordt gebruikt door kinderen of ouderen, waarbij veiligheid extra belangrijk is, dan kun je beter een extra trapleuning houder toepassen. In dit soort gevallen is extra steun wenselijk en kun je beter voor de meest veilige keuze gaan.